Page content

Betere schoolresultaten

betere-school-resultaten-ebook

“Ontdek Vijf Krachtige Stappen Waardoor Jouw Schoolresultaten Direct Verbeteren”

 

 

Heb jij je wel eens afgevraagd waarom het je soms moeite kost om jehuiswerk te maken? En heb jij wel eens nagedacht waarom je niet altijd de cijfers voor je proefwerken en  examens behaalt die je graag zou willen behalen?

Het goede nieuws is dat er een methode is om jouw resultaten in korte tijd te verbeteren! Een eenvoudig en doeltreffend Vijf Stappenplan waarmee jij met plezier hogere cijfers gaat halen. En dat zonder vele extra uren blokken!!

Op veel scholen is het vakkenpakket in de afgelopen jaren uitgebreid. Engels in de hoogste groepen van het basisonderwijs en op de middelbare scholen behoren filosofie, spaans, multimedia en soms zelfs chinees tot de vakken die gekozen kunnen worden. Daarnaast heeft de overheid bepaald dat er een minimum aantal van 1000 lesuren gegeven moet worden. Echter: veelal wordt er heel weinig aandacht besteed aan de BASIS. Duizend lesuren per jaar is heel mooi, maar het is handig als je eerst weet HOE je moet leren en je huiswerk moet maken. Leren hoe je het beste uit jezelf haalt, ervan bewust worden waar je mee bezig bent en daardoor je zelfvertrouwen vergroten.

 Hoe zou jij het vinden om :

  • Met meer zelfvertrouwen jouw proefwerken en examens te maken
  • Nooit meer op het laatste moment je huiswerk te moeten afraffelen
  • Meer tijd over te houden voor leuke dingen buiten school
  • Precies te weten waar je mee bezig bent waardoor je je doelen behaalt
  • Betere cijfers te halen zonder dat het je moeite lijkt te kosten

 

Dit korte boek is eenvoudig, duidelijk en doeltreffend geschreven. Een overzichtelijk Vijf Stappenplan zal jou in korte tijd naar betere resultaten leiden. Een krachtige mix van studietechnieken en persoonlijke ontwikkeling! Je hoeft er niet uren voor te lezen, want de cursus is opgedeeld in hapklare brokken. Uitsluitend waardevolle en praktische tips, waarmee je direct aan de slag gaat!

“Betere Schoolresultaten In Vijf Simpele Stappen” is bedoeld voor leerlingen uit het middelbaar onderwijs en hun ouders. Middelbare scholieren kunnen zich deze studietechnieken zelfstandig aanleren en er is een speciaal hoofdstuk gewijd aan tips voor ouders om hun kind hierbij te ondersteunen. Maar ook studenten op het MBO / HBO en Universiteit zullen zeker de vruchten plukken van de vele tips in dit boek!

Voor ouders met kinderen in groep 7 of 8 van het basisonderwijs is deze cursus de ideale manier om hun kind voor te bereiden op zelfstandig werken op de middelbare school.

 

Met “Betere School Resultaten In Vijf Simpele Stappen” leer je :

 

  • Hoe u als ouder uw kind op eenvoudige wijze kunt begeleiden, zodat uw
   dochter / zoon zelfstandig en met plezier optimaal gaat presteren op school
  • Hoe je effectief lesstof in je opneemt op het niveau dat je het ook daadwerkelijk begrijpt
  • Hoe je bewust wordt wat je wilt, zodat je met plezier je huiswerk maakt
  • Hoe je een planning maakt en doelen stelt, zodat je meer tijd overhoudt voor je passies
  • Hoe je een ‘baaldag’ simpel omzet in een productieve dag en je hierdoor gelukkiger voelt
  • Op welke manier u als ouder uw dochter / zoon kunt helpen wanneer het een keer wat minder    goed gaat op school

 

Kosten deze technieken jou veel tijd?

 

Nee! Zeker niet. Je begint met een paar korte, leuke opdrachten. Die vormen de basis voor jouw studie. Daarna ga je meteen werken met de speciale technieken en al snel zal je merken dat je juist tijd bespaart.

 

Ervaringen van cursisten die mijn tips hebben opgevolgd…

 

Hallo Robert,

Ik werk nu een paar weken volgens de stappen uit het boek en ik merk dat het al beter gaat.                 

Ik vind huiswerk leren nu leuker en het lijkt wel of het ook sneller gaat.

Tim H. , Arnhem

 

Beste Robert,

Onze zoon is dit jaar naar de brugklas gegaan. Het is een hele overgang van de basisschool naar de middelbare school. Uw boek heeft ons geholpen om onze zoon te helpen in zijn eerste jaar.

Inmiddels kan hij goed zelfstandig werken en de dingen die hij geleerd heeft hebben zeker bijgedragen aan zijn mooie cijfers.

Vriendelijke groet,

Michelle en Bart V., Almere

 

Wanneer Kan Ik Met Het Vijf Stappenplan Beginnen?

 

Je kan op elk gewenst moment met het Vijf Stappenplan beginnen. Het maakt niet uit of je aan het begin van het schooljaar staat of dat je juist voor je laatste proefwerken zit. De tips en technieken in dit boek zijn er op gericht om jou direct betere resultaten te laten behalen. Bestel nu en je kan het boek meteen downloaden en vervolgens aan de slag gaan.

betere-schoolresultaten-e-book

Voor (tijdelijk) slechts 37.00 euro ga je studietechnieken ontdekken waar je je hele leven plezier van zult hebben!! Bovendien krijg je toegang tot aantrekkelijke bonussen:

Bonussen

 

vinkHet boek “Betere School Resultaten In Vijf Simpele Stappen”  kost normaal 67,00 euro en is nu tijdelijk verkrijgbaar tegen de actieprijs van 37,00 euro.

 

vinkTevens krijg je toegang tot de besloten Facebook pagina van Schoolhome.nl waar je ervaringen kan uitwisselen met vrienden die ook met het Vijf Stappenplan werken. Hierdoor kan je elkaar gemakkelijk motiveren en helpen en dat is onbetaalbaar !!!